Om oss

 Siden 2000 har Safe Consulting levert kvalitet og service til offshore og bedriftsmarkedet.

Safe Consulting AS har vært Supermicro systemintegrator i snart 15 år. Vi har de siste 12 årene jobbet mest mot offshore og industri. På grunn av utviklingen i denne sektoren, har vi valgt å utvide vårt satsingsområde mot andre type bedrifter og IT-bedrifter. Vi har gode referanser og er kjent for å yte service utenom det vanlige. Selv om vi til nå har vært litt anonyme på nett, har vi jobbet med avanserte IT-løsninger fra blant annet Supermicro helt siden 2001. Vi jobber også med utvikling, design og produksjon av elektronikk. Vi tilbyr også utvidet testing og sertifisering av servere for ulike tøffe miljøer som krever utvidede sertifiseringer. Vi disponerer både EMC og klima-kammer som gjør at vi kan kjøre rimelige pretester. Dersom du har behov for spesial-PCer kan vi i mange tilfeller modifisere eksisterende hovedkort eller pc-er, slik at de blir skreddersydd dine behov. 

Safe Consulting AS er en del av Safe Gruppen som består av blant annet følgende selskaper:

 • Safe Consulting AS består av flere avdeliger i tillegg til serveravdelingen
  • Elektornikkavdelingen jobber med design og produksjon av elektronikk og kretskort. Vi utvikler også firmware for ulike mikrokontrollere. 
  • Safe Elektro, er en avdeling i Safe Consulting som jobber med LED-belysing elektro materiell, samt gasspeiser.
  • Vårt Europakontor jobber blant annet med utvikling av IT-løsninger, grafisk design, web design og programmering.
 • Safe Computing AS, som i gjennom mer enn 15 år har vært tilbyder av ASP, drift og hosting-tjenester. Det betyr at vi også har god erfaring også som bruker av server-løsningene, og kan derfor foreslå produkter basert på egne erfaringer.
 • CI Installasjon AS, Autorisert elektroinstallatør som utfører installasjon av våre løsninger.
 • Safe Mangement, har et eget team med håndtverkere som utfører montering av gruppens produkter og løsninger. Teamet består av personer som utfører snekkerarbeide, mur og flis-arbeide og ventillasjon.
 • Safe Bil AS, mest kjent som megahjul.com. Safe Bil er en felg-produsent og leverandør av dekk og felg, med avdelinger i Oslo og Fredrikstad. Safe Consulting står for utvikling av IT-løsningene til Safe Bil, og har blant annet levert verden mest avanserte dekk og felg-konfigurator.
 • I tillegg har vi en rekke eiendomselskaper som eier byggene våre, og leier ut næringslokaler.
Vårt team