Om Oss

Siden 2000 har Safe Consulting levert kvalitet og service til offshore- og bedriftsmarkedet.


Safe Consulting har vært en betrodd Supermicro-systemintegrator i to tiår, med fokus på offshore- og industrisektorene. De siste årene har vi utvidet tjenestene våre til andre bransjer og IT-selskaper. Med en bevist merittliste og rykte for enestående kundeservice, har Safe Consulting levert avanserte IT-løsninger fra Supermicro og andre merker siden 2001. Vi spesialiserer oss også på utvikling, design og produksjon av elektronikk og tilbyr utvidede test- og sertifiseringstjenester for servere i krevende miljøer. Vi har tilgang til både EMC- og klimakammertesting, noe som gjør at vi kan utføre kostnadseffektive forhåndstester. Hvis du trenger tilpassede PC-er, kan vi modifisere eksisterende hovedkort eller PC-er for å oppfylle dine spesifikke behov.

Safe Consulting AS er en del av Safe Group, som består av følgende selskaper:

 • Safe Consulting AS består av følgende avdelinger:
  • Server- og datateknologi for offshore, industri, sky og datasentre.
  • Elektronikkavdelingen jobber med design og produksjon av elektronikk og kretskort. Vi utvikler også fastvare for ulike mikrokontrollere.  
  • Programvareavdelingen jobber blant annet med utvikling av IT-løsninger, grafisk design, webdesign og programmering.
  • Vårt Odoo-team jobber med integrasjon og programvareutvikling på Odoo ERP-plattformen.
 • Safe Computing AS har vært en leverandør av datasenter- og hostingtjenester i over to tiår. Med praktisk erfaring som sluttbruker av serverløsningene våre, er vi rustet til å tilby ekspertproduktanbefalinger basert på våre egne erfaringer. I tillegg hoster vi Odoo ERP i skyen vår for kundene våre, noe som ytterligere viser vår kompetanse i bransjen.​
 • CI Installasjon AS, Authorized electrical installer who performs installation of our solutions.CI Installasjon AS, autorisert elektroinstallatør som utfører installasjon av våre løsninger.
 • Safe Management AS har et dedikert team av dyktige teknikere som monterer og konstruerer selskapets produkter og løsninger.
 • Safe Bil AS, commonly known as megahjul.com, is a leading provider of wheels, tires, and rims with locations in Oslo and Fredrikstad. Safe Consulting takes care of the IT development for Safe Bil, delivering innovative solutions such as the world's most advanced tire and rim configurator, based on Xcylon™.
 • I tillegg eier vi en portefølje av eiendomsselskaper som forvalter eiendommer og leier ut næringslokaler og leiligheter.photo of dining table and chairs inside room