Supermicro Serverløsninger - Baner vei innen serverteknologi

Som en verdensledende innen serverteknologi, tilbyr Supermicro et bredt spekter av servere som dekker ulike behov. Enten du trenger servere for virtualisering, skytjenester, lagring, CDN, GPU-rendering, simulering, industri, offshore, maritime eller IoT, har vi deg dekket. Vårt omfattende produktportefølje sikrer at vi har den beste løsningen for dine spesifikke prosjektbehov.


Safe Consulting er en autorisert systemintegrator for Supermicro, og tilbyr skreddersydde løsninger og OEM-produkter i tillegg til standardtilbudene fra Supermicro. Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi konkurransedyktige priser, på linje med rene distributører. Vårt samarbeid med Supermicro går tilbake til 2001, og vi har bygd opp et sterkt rykte for vår tekniske kompetanse og omfattende erfaring innen industrien.


Velg Safe Consulting for ditt neste prosjekt og la oss hjelpe deg med å utnytte det fulle potensialet til Supermicros innovative serverløsninger. Kontakt oss i dag for å lære mer.

Bedre. Raskere. Grønnere.

Supermicro Better Faster Greener

Bedre.

 • Velg fra den bredeste porteføljen av servere og lagring i bransjen

 • Først til markedet med teknologisk innovasjon for dine implementeringer

 • Optimalisert for arbeidsbelastninger med en kompromissløs tilpasning som passer dine behov

 • Større minne med økt applikasjonsytelse og tilgjengelighet som tilbys av Intel® Optane™ DC vedvarende minne

Raskere.

 • Nye systemer er raskere med de nyeste generasjonene av Intel® Xeon® Scalable-prosessorer

 • Verdensrekord for heltalls-ytelse på 2P SPECspeed2017​

 • Minnehastigheter er nå raskere enn noen gang med den nyeste DDR-hukommelsen.

 • Behandle større datasett med kombinert minnekapasitet av DDR4 + Intel® Optane™ DC persistent memory

Grønnere.

 • Opptil 50% reduksjon i strøm- og kjølings TCO gjennom delt multi-node strøm og kjøling

 • Reduser PUE og kjølekostnader ved å benytte fritt luftstrøm-kjøling ved 40℃

 • Opptil 65% reduksjon i anskaffelseskostnader med modulære oppgraderinger og disaggregert design

 • Reduce electronic waste through reuse, longer lifespan of components, and modular upgrades

BigTwin 2U 4/2-node Server
Den høytytende Twin flernodesystemet med bransjens høyeste ytelse.

Supermicro BigTwin™ Løsninger

Supermicro BigTwin™ Solutions er en neste generasjons høy-tetthet, dual-socket server plattform som leverer eksepsjonell ytelse og pålitelighet for bedrifts-, sky- og datasentermiljøer. Denne innovative løsningen er designet for å møte kravene til moderne arbeidsbelastninger og gir fleksibel og skalerbar databehandlingskraft for både konvensjonelle og nye applikasjoner.
 • Plattformen BigTwin™ tilbyr høy ytelses databehandling med støtte for de nyeste Intel® Xeon® Scalable prosessorene og høyhastighetsminne for å gi eksepsjonelle databehandlingskapasiteter. Plattformen tilbyr også fleksible lagringsalternativer med støtte for flere stasjonsbrønner, og gir kundene evnen til å lagre store mengder data på en enkelt plattform.

 • En av de viktigste fordelene med BigTwin™-plattformen er dens tetthet. Den lar organisasjoner spare verdifull plass i data sentrene sine og redusere kostnader knyttet til energiforbruk og kjøling. I tillegg støtter den byttbare komponenter mens maskinen fortsatt kjører, noe som gjør det enkelt å utføre vedlikehold og oppgraderinger, og ytterligere øke påliteligheten og redusere nedetid.

 • Med sine avanserte funksjoner, inkludert støtte for NVMe og persistent minne, er BigTwin™ plattformen ideell for høy-ytelses databehandling, virtualisering, sky databehandling og store datamengder. Supermicro's BigTwin™ Solutions tilbyr en kostnadseffektiv og høy-ytelses plattform for bedrifter i alle størrelser for å imøtekomme deres databehandlingsbehov.

Høyeste ytelse og fleksibilitet for bedriftsapplikasjoner

Ultra Servere

Supermicros Ultra Servere er høy-ytelses og høy-tetthets servere designet for å møte de krevende kravene i moderne data-senter miljøer. Med støtte for de nyeste Intel® Xeon® Scalable-prosessorene og høyhastighetsminne, gir Ultra Serveren eksepsjonelle databehandlings-egenskaper for krevende arbeidsbelastninger.

Ultra Server-plattformen er utformet for høy tilgjengelighet og pålitelighet, med støtte for hot-swappable-komponenter og redundant strøm- og kjølesystemer. Dette gjør det enkelt for organisasjoner å utføre vedlikehold og oppgraderinger uten å forstyrre driften, øke oppetid og redusere nedetid.

Tillegg til dens ytelse og pålitelighet, tilbyr Ultra Server fleksible lagringsalternativer med støtte for flere diskbrett, noe som gir kunder muligheten til å lagre store mengder data på en enkelt plattform. Ultra Server-plattformen har også avanserte funksjoner som støtte for NVMe og vedvarende minne, noe som gjør den ideell for store data- og høytytende databehandlingsarbeidsbelastninger.


Generelt sett er Supermicro Ultra Servers en kostnadseffektiv og høyt ytende løsning for bedrifter i alle størrelser for å møte deres databehov. Med avanserte funksjoner og høy tett integrering, er Ultra Server-plattformen en kraftig løsning for datasentre som ønsker å være et steg foran.

1U Ultra SYS-1029U(Z) / 6019U Series
2U Ultra SYS-2029U(Z) / 6029U Series
Supermicro 10U GPU Server
Supermicro 1U 4 GPU Server
Støtter den nyeste GPU-teknologien fra NVIDIA®.

Supermicro GPU-optimaliserte superdatamaskinserverløsninger.

Supermicros GPU-optimaliserte superdatamaskin-serverløsninger er høytytende servere spesielt utviklet for krevende beregningsoppgaver som vitenskapelige simuleringer, dyp læring, kunstig intelligens og analyse av store data. Disse serverne er optimalisert for GPU-beregninger og leverer eksepsjonell ytelse, pålitelighet og skalerbarhet for organisasjoner som krever de høyeste nivåene av beregningskraft.​

Supermicro GPU-optimaliserte superdatamaskinserverløsninger støtter flere NVIDIA® GPU-er og gir god plass til ekstra lagring og minne, noe som gjør det enkelt for organisasjoner å skalere datamaskinressursene etter behov. Plattformen er også utformet for høy tilgjengelighet, med støtte for i-fart-utskiftbare komponenter og redundante strøm- og kjølesystemer, noe som øker påliteligheten og reduserer nedetid.


I tillegg til sin ytelse og pålitelighet, tilbyr Supermicro GPU-Optimized Supercomputing Server Solutions avanserte funksjoner som støtte for NVMe og vedvarende minne, og gir organisasjoner muligheten til å behandle og lagre store mengder data i sanntid. Plattformen har også en kompakt, tett design, som gjør at organisasjoner kan spare verdifull plass i datasenteret og redusere kostnader knyttet til energiforbruk og kjøling.


Alt i alt er Supermicro GPU-optimaliserte superdatamaskinserverløsninger en ideell løsning for organisasjoner som søker en høytytende og skalerbar serverplattform for deres beregningsmessige arbeidsbelastninger. Med avanserte funksjoner og GPU-optimalisert design kan organisasjoner holde seg i forkant og takle sine beregningsmessige utfordringer med tillit.


Optimaliserte høy-ytelses lagringsløsninger for applikasjoner.

Supermicro SuperStorage-Løsninger

Supermicro SuperStorage-løsninger er høy-tetthets og høy-ytelse lagringsplattformer designet for organisasjoner med krevende datalagringsbehov. Plattformen er optimalisert for både ytelse og effektivitet, og leverer rask tilgang til data og stor kapasitet for lagring i en kompakt formfaktor.

Supermicro SuperStorage Solutions støtter et bredt spekter av lagringsteknologier, inkludert SAS, SATA og NVMe-stasjoner, og tilbyr fleksible lagringskonfigurasjoner som lar organisasjoner tilpasse sin lagringskapasitet og ytelse etter sine spesifikke behov. Plattformen støtter også avanserte funksjoner som datadeduplisering, komprimering og tynn provisjonering, slik at organisasjoner kan maksimere lagringsutnyttelsen og minimere avfall.


I tillegg til sin ytelse og effektivitet, tilbyr Supermicro SuperStorage-løsninger funksjoner for høy tilgjengelighet som hot-swap-bare komponenter, redundant strøm- og kjølesystemer og støtte for datareplikering, slik at organisasjoner har tilgang til sine kritiske data selv i tilfelle en feil. Plattformen er også utformet for enkel vedlikehold og administrasjon, med en brukervennlig grensesnitt og avanserte overvåkings- og administrasjonsverktøy.


Generelt sett er Supermicro SuperStorage Solutions en ideell løsning for organisasjoner som trenger høytytende og pålitelige lagringsplattformer for sine datasenteroperasjoner. Med sine avanserte funksjoner og fleksible lagringskonfigurasjoner kan organisasjoner lagre og administrere dataene sine med tillit og maksimere avkastningen på sin lagringsinvestering.​


Viktige fordeler:

 • Full portefølje - av åpne bransjestandard-lagringsløsninger optimalisert for Microsoft, VMWare, RedHat og programvaredefinerte lagringsløsninger.

 • Maksimal ytelse - Full NVMe-støtte, i hybridutvider og direkte tilkoblet lagringsrack med opptil 20 GB/s båndbredde.

 • Maksimal effektivitet - Høyt kapasitets 1U, 2U, 3U og 4U formfaktorer med bransjeledende tetthet. Høyeffektive strømforsyninger med platineffektivitet (95% effektivitet).

 • Kritisk oppetidssikkerhet - Fullt redundante, feiltolerante arkitekturer med hot-swappable diskplasser, strømforsyninger og kjølevifter. Den aktive-aktive JBOD-maskinvaren er perfekt for applikasjoner som krever kritisk oppetidssikkerhet.


1U Petabyte Scale NVMe
4U 45/60-Bay Top-Loading
Supermicro 4U SuperBlade
Supermicro 6U SuperBlade
Supermicro 8U SuperBlade

Avansert høytytende, tetthetsoptimalisert og effektiv løsning for skalerbare datasenterapplikasjoner.

SuperBlade®


Hvorfor SuperBlade®

Supermicro SuperBlade® er en høy-densitet, svært effektiv serverplattform designet for organisasjoner med krevende datasenterbehov. Plattformen leverer enestående ytelse og skalerbarhet i et kompakt format, noe som gjør den til en ideell løsning for organisasjoner som trenger å maksimere datasenterplass og redusere kostnader.


Supermicro SuperBlade® støtter et bredt spekter av prosessor-, minne- og lagringskonfigurasjoner, slik at organisasjoner kan tilpasse serverplattformen etter deres spesifikke behov. Plattformen støtter også avanserte funksjoner som høyhastighetsnettverk, høytytende lagring og GPU-akselerasjon, noe som gjør den ideell for krevende arbeidsbelastninger som skycomputing, virtualisering, stor dataanalyse og mer.


I tillegg til ytelsen og skalerbarheten er Supermicro SuperBlade® utviklet med høy tilgjengelighet, med funksjoner som hot-swappable komponenter, redundant strøm- og kjølesystemer, og avanserte overvåkings- og administrasjonsverktøy. Plattformen er også designet for enkel vedlikehold og administrasjon, med en brukervennlig grensesnitt og avanserte verktøy som lar administratorer håndtere servermiljøet med letthet.


Generelt sett er Supermicro SuperBlade® en kraftig og svært effektiv serverplattform som gir organisasjoner enestående ytelse, skalerbarhet og pålitelighet. Med sin kompakte formfaktor, avanserte funksjoner og høy tilgjengelighet design, kan organisasjoner takle sine krevende datakrav med tillit og oppnå sine mål raskere og mer effektivt.


Spar miljøet

Med SuperBlade®-servere kan du bidra til å bevare ikke bare vår grønne planet, men også holde røde tall borte fra regnskapene dine med grønne kostnadsbesparelser. En SuperBlade-server kan spare mer enn 100 watt sammenlignet med en tradisjonell 1U rackmontert server. Disse besparelsene legger seg raskt når SuperBlade-chassiset er fullt utstyrt med 10 servere. Ved å eliminere overflødig kraftbruk i 1U servere og bruke strømforsyninger med høy effektivitet (opptil 94%), kan SuperBlade spare deg mer enn $1000 per år i strøm* for serverne dine, og enda mer når du legger til reduserte kjølekostnader. Samtidig vil du redusere karbondioksidutslippene med over 5,5 metriske tonn**, tilsvarende å plante 1,7 dekar med trær.

*Strømkostnadene vil variere etter lokasjon. **Ifølge Energy Information Agency (en statistisk etat i USAs energidepartement), vil å spare en kilowattime med strøm redusere karbondioksidutslipp med 1,43 pund.


Beste ytelse, kostnadseffektivitet og energieffektivitet for datasentermiljøer

Løsninger optimalisert for datasentre

Supermicros optimaliserte datasenterløsninger er et omfattende utvalg av server-, lagrings- og nettverksprodukter som er designet for å optimalisere ytelsen, effektiviteten og påliteligheten til datasentre. Disse løsningene er utviklet for å møte kravene til moderne datasentre, og gir organisasjoner den fleksibiliteten og skalerbarheten de trenger for å støtte sine voksende IT-behov.

Supermicro Data Center Optimized Solutions støtter en rekke applikasjoner og arbeidsbelastninger, inkludert skytjenester, virtualisering, store dataanalyser, høytytende databehandling og mer. Plattformen er optimalisert for energieffektivitet, og leverer høy ytelse med lavt strømforbruk, og reduserer dermed energikostnader og det totale karbonavtrykket til data sentere.


Supermicro Data Center Optimized Solutions er designet for høy tilgjengelighet og pålitelighet. Plattformen har funksjoner som støtte for hot-swappable komponenter, redundant strømforsyning og kjølesystemer, samt avanserte overvåkings- og styringsverktøy. Plattformen er også konstruert for enkel vedlikehold og administrasjon, med en brukervennlig grensesnitt og avanserte verktøy som gjør det enklere for administratorer å håndtere data senteret sitt.


Generelt sett gir Supermicro Data Center Optimized Solutions organisasjoner den ideelle løsningen for deres datasenterbehov. Med sine avanserte funksjoner, høy ytelse og effektivitet og design for høy tilgjengelighet, kan organisasjoner optimalisere ytelsen og påliteligheten til sine datasenteroperasjoner og oppnå sine mål raskere og mer effektivt.

Supermicro SYS-1029P SeriesSupermicro SYS-6019P Series
Supermicro 7U 8-Way
Supermicro 2U 4-Way
Ekstremt store datamaskiner med høy in-memory databehandlingskapasitet og applikasjoner som er kritiske for virksomheten

MP SuperServers

Supermicro MP SuperServers er høytytende serverplattformer designet for å møte de krevende kravene til bedriftsklassedata-sentre. Disse serverne er designet for å levere eksepsjonell ytelse, skalerbarhet og pålitelighet, og gir organisasjoner den ideelle løsningen for deres kritiske applikasjoner.

Supermicro MP SuperServers støtter et bredt spekter av prosessor-, minne- og lagringskonfigurasjoner, noe som gjør at organisasjoner kan tilpasse sin serverplattform etter sine spesifikke behov. Plattformen støtter også avanserte funksjoner som høyhastighets nettverkstilkobling, høytytende lagring og GPU-akselerasjon, noe som gjør den ideell for krevende arbeidsbelastninger som skycomputing, virtualisering, stordataanalyse og mer.


I tillegg til ytelsen og skalerbarheten, er Supermicro MP SuperServers designet for høy tilgjengelighet, med funksjoner som varmeutskiftbare komponenter, redundante strøm- og kjølesystemer og avanserte overvåkings- og administrasjonsverktøy. Plattformen er også designet for enkel vedlikehold og administrasjon, med en brukervennlig grensesnitt og avanserte verktøy som lar administratorer administrere servermiljøet med letthet.


Generelt sett er Supermicro MP SuperServers en kraftig og svært effektiv serverplattform som gir organisasjoner enestående ytelse, skalerbarhet og pålitelighet. Med sine avanserte funksjoner, høytilgjengelig design og fleksible konfigurasjonsalternativer kan organisasjoner håndtere sine kritiske applikasjoner med selvtillit og oppnå sine mål raskere og mer effektivt.


Bredt spekter av industrielle datamaskiner, kabinetter og hovedkort.

Integrert / IoT / Vifteløs

Supermicro tilbyr innovative og først-på-markedet teknologier som er byggeklossene for dagens innebygde databehandlingsplattformer. Rask vekst i de innebygde markedene og åpne standarder driver behovet for høyere nivåer av produktintegrasjon og optimalisering gjennom nettverkstilkobling, fjernadministrasjon, mobilkommunikasjon, utvidet I/O og enhet-til-enhet-kommunikasjon ved hjelp av plass- og strømeffektive konfigurasjoner.

Supermicros familie av høytytende innebygde produkter er optimalisert for et bredt spekter av applikasjoner og løsninger:

   Kommunikasjon
 Datalagringsenheter
 Digitale Skiltløsninger 
 Digital Sikkerhet og Overvåkning
 Gaming og Underholding
 Industriell Automasjon
 Medisinsk Instrumentering og Enheter
 Forsvar og Luftfart


Supermicro tilbyr mange fleksible og tilpassede løsninger for kritiske OEM-prosjekter, samt avanserte design for krevende miljøer, firmware-tilpasninger, BOM-forbedringer og et bredere spekter av støtte for eldre IO-enheter.


Produktets livssyklusstyring

Supermicros familie av høytytende innebygde byggeklosser inkluderer - hovedkort, minne, HDD/SSD, I/O-utvidelsesalternativer (GbE, 10GbE, InfiniBand, lagrings-HBA, osv.), kabler, kabinetter og strømforsyninger. Vi bruker de mest avanserte maskinvareteknologiene med forlenget levetid som er tilgjengelig. Ved å bruke nøye utvalgte langtidskomponenter, tilbyr vi tidlige veikart og første-til-markedet muligheter, som oversettes til bedre enn 7 års livssykluser i de fleste tilfeller. Vi tilbyr produktlivssyklusstyring ved å håndtere streng revisjonskontroll på komponent- og firmwarenivå, med tidlige produkt- og ingeniørvarsler om endringer. Vi tilbyr både standard tilgjengelighet og tilgjengelighet av reservedeler, sammen med slutt-på-livshåndtering.

Åpne Standarder

Supermicro-designene inkluderer både nye og eldre grensesnitt for minne, I/O og HDD/SSD-støtte. Våre produkter støtter operativsystemene Windows og Linux. Vi gir full IPMI fjernadministrasjonsstøtte sammen med mulighet for systemstatus LCD-display. Hvert av produktene våre blir fullt testet og kvalifisert for å møte leverandørenes krav. Med vårt voksende partnerøkosystem tilbyr vi et bredt utvalg av løsninger for flere markedssegmenter og integrasjonstjenester.

Compliance og sertifisering

Ved å bruke nøye utvalgte komponenter med lang levetid, bruker våre hovedkort lavere nivåer av strøm og er svært pålitelige, trygge å bruke og sertifisert for globale sikkerhetsforskrifter. De er designet for å kontinuerlig operere under de mest krevende miljøene, som høye temperaturer, fuktighet, støt og vibrasjoner.


IoT Gateway for Smart Factory/Building, Machine Automation, Industrial Application
Smart fanless wide-temperature gateway which can be used in Retail/Factory/Kiosk or as a powerful edge computing device. Supports 7th Generation Intel® Core™ i7 Processor 7600U; dual GbE LAN w/ Intel i219LM + i210IT, 1 Display Port, 1 HDMI port, 4 COM (RS-232/422/485).
Optimized for enterprise-level server systems, Supermicro's SC842 Chassis series supports serverboards that demand high volume I/O or computational usage. The chassis is equipped with 500W / 668W / 865W / Redundant 600W high-efficiency power supply, heavy duty hot-plug fans and hot-swappable drive bays (with mobile rack upgradeability).
Optimized for enterprise-level server systems, Supermicro's SC842 Chassis series supports serverboards that demand high volume I/O or computational usage. The chassis is equipped with 500W / 668W / 865W / Redundant 600W high-efficiency power supply, heavy duty hot-plug fans and hot-swappable drive bays (with mobile rack upgradeability).

Programvare

Vi kan levere serverne med forhåndsinstallert programvare

Software Company Logos

Microsoft Logo Debian Logo

Serverne kan leveres med forhåndsinstallert operativsystem og programvare. Vi tilbyr de fleste kommersielle lisensene med våre servere. I tillegg tilbyr vi også forhåndsinstallert Linux, BSD, FreeNAS og mer...


Supermicro® Virtualiseringsløsninger

Supermicro vSAN ReadyNode™

Supermicro vSAN ReadyNode™ er forhåndskonfigurerte og testede serverløsninger designet for implementering med VMware vSAN, den ledende programvaredefinerte lagringsplattformen. Disse løsningene gir organisasjoner en optimalisert og pålitelig plattform for virtualisert lagring, og gjør det enkelt å implementere og administrere høytytende lagring for deres virtualiserte infrastruktur.​Supermicro vSAN ReadyNode™• Hybrid ReadyNode Profiler*
        - HY-8 Serien: Inntil 100 VMs per node
        - HY-6 Serien: Inntil 50 VMs per node
        - HY-4 Serien: Inntil 30 VMs per node
        - HY-2 Serien: Inntil 20 VMs per node

     • All-Flash ReadyNode Profiler*
        - AF-8 Serien: Inntil 120 VMs per node
        - AF-6 Serien: Inntil 60 VMs per node
        - AF-4 Serien: Inntil 30 VMs per node


Supermicro vSAN ReadyNode™-løsninger er konstruert for å levere høy ytelse, skalérbarhet og effektivitet, med en rekke konfigurasjoner for å imøtekomme behovene til ulike arbeidsbelastninger og miljøer. Løsningene er optimalisert for vSAN-implementering og gir organisasjoner en plattform som er enkel å implementere og administrere, med forhåndsinnstilte komponenter, optimaliserte innstillinger og en valideringsliste over materialer.


I tillegg til ytelse og effektivitet er Supermicro vSAN ReadyNode™-løsninger designet for høy tilgjengelighet, med funksjoner som redundant strøm- og kjølesystemer, hot-swappable komponenter og avanserte overvåkings- og styringsverktøy. Løsningene er også støttet av Supermicros bransjeledende tekniske støtte og garanti, som gir organisasjoner trygghet og sikrer at deres lagringsinfrastruktur alltid er oppe og kjører.


Samlet sett gir Supermicro vSAN ReadyNode™-løsninger organisasjoner en kraftig, effektiv og pålitelig plattform for virtualisert lagring. Med avanserte funksjoner, optimalisert design og forhåndskonfigurerte komponenter kan organisasjoner enkelt deployere og administrere sin lagringsinfrastruktur og oppnå sine mål raskere og mer effektivt.

VmWare Logo
AF-8: 2U 4-Node BigTwin, 61 TB (15 TB per node)
AF-8: 2U Ultra SuperServer, 32 TB
AF-8: 1U Ultra SuperServer, 23 TB