Supermicro arbeidsstasjonløsninger


Øk ytelsen til arbeidsstasjonen din med Supermicro arbeidsstasjonløsninger som har de nyeste CPU-ene, GPU-ene og mer! Gjør mer på kortere tid...

black flat screen computer monitor

PRODUKSJON OG PRODUKTDESIGN


Supermicro arbeidsstasjonløsninger er det perfekte valget for fagpersoner som trenger høy ytelse til krevende applikasjoner som Autocad, Solidworks, 3D-modellering, videoredigering, vitenskapelige simuleringer og mer. Med de nyeste Intel® Xeon® og Core™ prosessorene, toppmoderne GPU-er, høyhastighetsminne og raske lagringsalternativer, gir disse løsningene enestående ytelse.​

Bygget med pålitelighet og skalerbarhet i tankene, kommer Supermicro arbeidsstasjonløsninger i et kompakt design som passer enkelt inn i ethvert arbeidsmiljø. Systemene er svært konfigurerbare, slik at du kan velge komponentene og funksjonene som best møter dine behov, inkludert støtte for multi-GPU konfigurasjoner og høyhastighets lagringsalternativer. I tillegg, med avanserte termiske styringsteknologier og en rekke systemstyrings- og sikkerhetsfunksjoner, kan du være trygg på at dine verdifulle data vil bli beskyttet og at systemet ditt vil kjøre jevnt og pålitelig.


Enten du bruker Windows eller et annet operativsystem, gir Supermicro arbeidsstasjonløsninger deg den nyeste teknologien for å støtte alle dine arbeidsstasjonsbehov. Med avanserte hovedkort, kraftige GPU-er og de nyeste CPU-ene, leverer disse løsningene enestående ytelse selv for de mest krevende oppgavene. Få din Supermicro PC i dag og opplev kraften til høytytende databehandling!

Vennligst kontakt oss i dag for å få et tilbud...

For å sikre høyeste kvalitet og unngå potensielle problemer, har Safe Consulting, en ISO-9001 sertifisert leverandør, besluttet å avslutte sin online serverkonfigurator. I stedet verifiserer vi alle konfigurasjoner med Supermicros produktspesialister før vi gir et endelig tilbud. Dette ekstra trinnet garanterer et 100% sertifisert system for våre kunder. Vennligst bruk ​ kontaktskjema, send oss en e-post, eller ring oss i dag på +4769949200 for å få de beste prisene på Supermicro. Safe Consulting har vært en offisiell norsk Supermicro-systemintegrator siden 2001.

Du er velkommen til å kommunisere på norsk, svensk, dansk eller engelsk.​


Les mer om hvorfor du bør kjøpe din neste arbeidsstasjon fra Safe Consulting.