Hvorfor du bør kjøpe dine Supermicro-servere fra Safe Consulting

Teknologi- og kvalitetsorientert selskap.


Safe Consulting er et teknologiselskap. Vi selger ikke bare "bokser", men hjelper våre kunder med å finne de beste løsningene for deres prosjekter. Noen ganger utvikler vi til og med nye produkter for å oppfylle kundenes behov. Andre ganger modifiserer vi eksisterende produkter eller arrangerer OEM-produksjon.

Vi har gjennom de siste to tiårene vært en betydelig leverandør og teknologipartner for offshore-industrien. Gjennom alle disse årene har vi vist at vi er et selskap som kan stole på selv for de mest kritiske installasjonene i verden.

Som et ISO-9001 sertifisert selskap fokuserer vi på kvalitet i alt vi gjør. Vi har et utmerket ledelsessystem som er fullt integrert i vårt ERP-system. Et godt internt system gjør det mulig for oss å drive selskapet vårt svært effektivt, og vi kan derfor ofte tilby enda bedre priser enn distributørene og samtidig være en teknologipartner for våre kunder.

Vår søsterselskap, som vi jobber tett sammen med, har drevet et datasenter i over to tiår. Dette betyr at vi også er bruker av teknologien vi selger. Vi har førstehåndserfaring både med maskinvare og programvare. Dette er svært verdifullt når vi anbefaler løsninger for våre kunder.​

 
Aker Spitsbergen Offshore Rig
Safe Consulting FAQ

FAQ


  • Har dere en konfigurator hvor jeg kan få et prisoverslag?

    • Vi har besluttet å fjerne den fordi kompleksiteten til de fleste av serverne vi nå selger, er på et helt nytt nivå enn tidligere. Alle systemer vi leverer må godkjennes av Supermicro, for å sikre at de vil fungere som tiltenkt. Imidlertid kjører vi alle konfigurasjoner gjennom en intern konfigurator som Supermicro tilbyr sine partnere, for å forsikre oss om at vi selger et system som er sertifisert til å fungere. Denne konfiguratoren er kompleks og vedlikeholdes kontinuerlig av Supermicros produktekspertise. Å forsøke å replikere denne konfiguratoren for våre kunder vil være en umulig oppgave. På denne måten sørger vi for at våre kunder ikke ender opp med ikke-sertifiserte løsninger.

  • Hvordan kan jeg få et pristilbud?

    • Send oss en e-post på​ info@safeconsulting.no, fyll ut Kontaktskjema eller ring oss +4769949200. Vi lover å svare deg raskt. Hvis du allerede har fått et tilbud fra en konkurrent, kan du bare sende oss listen over delenumrene, og vi vil gi deg et tilbud. Vi snakker både norsk og engelsk, så du kan kommunisere på ditt foretrukne språk.