Oversikt over Supermicro X13 Server-produktfamilien


Supermicro X13 produktlinje har over 200 servere og lagringssystemer, alle optimalisert for de nyeste funksjonene og egenskapene til 4. generasjons Intel Xeon Scalable-prosessorene. Produktlinjen er delt inn i følgende familier.

Supermicro X13 Server Rack
Supermicro X13 Universal GPU Systems

X13 Universal GPU Systemer

Fleksibilitet for flere arkitekturer for AI/dyp læring og HPC

Supermicro X13 Universal GPU systemene er utviklet for å håndtere selv de mest utfordrende AI-, Deep Learning- og HPC-arbeidsbelastninger. De er optimalisert for maksimal fleksibilitet og kan romme en rekke bransjestandard-GPU-er, inkludert OAM, SXM5 og PCIe fra Intel, NVIDIA og andre ledende bransjepartnere.

Supermicro X13 PCIe GPU Systems

X13 PCIe GPU Systemer

Maksimal fleksibilitet for AI, 3D-simulering og metaverse

Supermicro X13 PCIe GPU-systemene er designet for å håndtere de mest krevende arbeidsbelastningene innen HPC, AI-drevet handling, 3D-simulering og sofistikert grafisk design og rendering. De støtter opptil 10 avanserte akseleratorer i enten et 4U eller 5U rackmonterbart kabinett, og leverer optimalisert ytelse for neste generasjons databehov.

Supermicro X13 Hyper Systems

X13 Hyper Systemer

Best-in-class ytelse og fleksibilitet Rackmount-server

X13 Hyper, en ny tilføyelse til Supermicros rackmount server-serie, leverer høy ytelse for de mest utfordrende arbeidsbelastningene. Den tilbyr lagring og I/O-tilpasningsevne, og kan dermed enkelt tilpasses en rekke applikasjoner. Denne serveren har opptil 3 PCIe 5.0 spor i 1U eller 8 spor i 2U, og gir rikelig med plass for GPU-er og andre tilleggskort.

Supermicro X13 SuperBlade Systems

X13 SuperBlade® Systemer

Ultra høy-tetthet multi-node systemer for bedrift, sky, HPC og AI applikasjoner.

Plattformen for høy ytelse databehandling fra Supermicro gir høy tetthet og uovertruffen fleksibilitet. Den kan imøtekomme opptil 20 enkelte UP eller DP blade innenfor en 8U skap, og gir felles strøm, kjøling og nettverk for optimal effektivitet. I tillegg er det tilgjengelige alternativer for flytende kjøling for uovertruffen ytelse.

Supermicro X13 BigTwin Systems

X13 BigTwin® Systemer

Industriledende 2U flernode-arkitektur.

Supermicro X13 BigTwin® systemene er designet for å levere eksepsjonell ytelse og enkel vedlikehold i en flernodesetup. Hver node er utstyrt med to 4. generasjons Intel® Xeon® Scalable-prosessorer og har et praktisk, verktøysfritt utskiftbart design. Du kan velge mellom konfigurasjoner som er optimalisert for tetthet (2U4N) eller lagring (2U2N), og du kan til og med velge flytende kjøling for best mulig ytelse.

Supermicro X13 GrandTwin Systems

X13 GrandTwin™ Systemer

Multi-Node arkitektur optimalisert for ytelse med enkeltprosessor.

X13 GrandTwin ™ er perfekt for sky- og medieleveranse arbeidsbelastninger i trange rom. Den har front-servicerbare, varme-swapbare noder for enkel vedlikehold og front- eller bakre I/O-alternativer for enkel installasjon. Dette systemet har en svært modulær design og en ressursbesparende arkitektur, noe som gjør det både energieffektivt og miljøvennlig ved å redusere strømforbruk og avfall.

Supermicro X13 FatTwin Systems

X13 FatTwin® Systemer

Avansert flernode 4U Twin-arkitektur med 4 eller 8 noder.

Supermicro X13 FatTwin® systemer er designet for å tilby høy ytelse samtidig som de er prisgunstige. De er ideelle for bruk i virtualiserings- og EDA-applikasjoner. Disse systemene har enkeltprosessornoder som kan betjenes forfra, og de kan holde opptil seks disker, noe som gjør dem utrolig plassbesparende. Supermicro har også implementert sin Resource Saving Architecture, som tillater delt strømbruk, noe som ytterligere reduserer totalkostnadene og miljøpåvirkningen.

Supermicro X13 CloudDC Systems

X13 CloudDC Systemer

Enkelt eller dobbelt prosessor alt-i-ett rackmonteringsplattform for skydatasentre.

X13 CloudDC-produktlinjen kommer i både enkelt- og dobbeltprosessor konfigurasjoner, slik at man kan ha høy minne- og lagringskapasitet i bare ett rackmontert kabinett. Disse systemene har også evnen til å holde opptil seks PCIe 5.0-spor, som er perfekt for å romme GPUer for å støtte AI-prosesser på kanten. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved disse systemene er det verktøyfrie designet av brakettene og de hot-swap-løse stasjonene, som gjør vedlikehold og service i datasenteret enkelt.

Supermicro X13 WIO Systems

X13 WIO Systemer

Enkeltprosessors plattform optimalisert for maksimal I/O-fleksibilitet.

Supermicro X13 WIO systemene tilbyr et bredt utvalg av inngangs- og utgangsalternativer, slik at du kan velge det perfekte systemet som passer dine spesifikke behov. I tillegg tillater de nydesignede toppmonterte ekspansjonssporene bruk av dobbeltbredde GPU-er, noe som kan forbedre hastigheten på AI og maskinlæringsoppgaver.

Supermicro X13 Multi-Processor Systems

X13 Multi-Prosessor Systemer

Maksimalt minne for bedriftsapplikasjoner.

Supermicros flerprosessor-systemer X13 representerer et stort sprang fremover når det gjelder ytelse og allsidighet for å kjøre viktige forretningsprogrammer. Med muligheten til å inneholde opptil 8 prosessorer i bare ett rackmontert system, leverer disse systemene uovertruffen kjernetetthet og minnedensitet, og er ideelle for å kjøre store databaser og applikasjoner for in-memory computing.


Supermicro X13 Hyper-E Systems

X13 Hyper-E Systemer

Best-i-klassen ytelse og fleksibilitet for Edge Data-sentre

Supermicros X13 flerprosessorsystemer er en revolusjon når det gjelder håndtering av viktige forretningsarbeidsbelastninger. De tilbyr mye kraft i en kompakt formfaktor, med kapasitet til å inkludere opptil 8 prosessorer i en enkelt rackmontert oppsett. Dette gir disse systemene en uovertruffen nivå av databehandlingskraft og minnetetthet, noe som gjør dem perfekte for å kjøre store databaser og minneintensive databehandlingsoppgaver.

Supermicro X13 SuperEdge Systems

X13 SuperEdge Systemer

Høy tetthet for databehandling og fleksibilitet

X13 SuperEdge er en kompakt og allsidig løsning som tilbyr 3 enkeltprosessornoder som kan tilpasses for å møte dine spesifikke behov. Dette systemet er plassert i en 2U-formfaktor som er grunn i dybden, noe som gjør den ideell for implementering på fjerntliggende steder for IoT, Edge Computing eller telekommunikasjonsapplikasjoner. Nodene er designet for hot-swapping og kan nås fra fronten for enkel vedlikehold, og hver node har tre PCIe 5.0-spor, som tillater bruk av ulike tilleggskort.

Supermicro X13 5G/Edge Systems

X13 5G/Edge-Systemer

Kompakte og kortdybde rackmount-systemer for Telekom Edge-distribusjoner

Supermicro X13 5G og Edge systemer er spesielt designet for å møte kravene til multi-access edge computing, flex-RAN/Open RAN og utendørs 5G edge applikasjoner. Disse systemene tilbyr avanserte inngang/utgangsmuligheter og effektiv enhet-til-enhet kommunikasjon, alt mens de bruker minimal plass og strøm. I tillegg tilbyr de firmwaretilpasning, oppgradering av materialetiste og støtte for en rekke tradisjonelle inngangs-/utgangsalternativer. Denne kombinasjonen av funksjoner gjør X13 5G og Edge-systemene til et optimalt valg for edge computing-applikasjoner.

Supermicro X13 All-Flash EDSFF Systems

X13 All-Flash EDSFF-Systemer

Revolutionerende Petascale NVMe for enestående tetthet og kapasitet

X13 lagringssystemene gir enestående tetthet, ytelse og lav forsinkelse, noe som gjør dem til den ideelle løsningen for datatunge arbeidsbelastninger, inkludert kritiske databaser, virtualisering, stor data prosessering, høy ytelses databehandling, media og underholdning, innholdsdistribusjon og høyhastighets caching. De har bransjestandard EDSFF-stasjoner, som sikrer maksimal kompatibilitet og pålitelighet for dine mest krevende applikasjoner.

Supermicro X13 Workstations

X13 Arbeidsstasjoner

Data Senter-kraft på skrivebordet

Supermicro X13 arbeidsstasjoner bringer kraften fra data-senterbehandling til skrivebordet ditt, noe som gjør dem perfekte for krevende applikasjoner som AI, simuleringer, metaverse/Omniverse og 3D-medier. Disse arbeidsstasjonene har mulighet til å støtte opptil 4 doble GPU-er og leveres med forbedrede kjølesystemer som gir maksimal ytelse samtidig som de minimerer støy. Denne kombinasjonen av funksjoner gjør X13-arbeidsstasjoner til et toppvalg for alle som trenger en høytytende stasjonær datamaskin for krevende oppgaver.


Fordelene med Supermicro X13-servere

Byggeklossløsningene og først-til-markedet fordelen til Supermicro gjør det mulig for dem å levere optimaliserte systemer for AI, Cloud og 5G Edge arbeidsbelastninger.

​Optimalisering av ytelsen: Systemene har forbedret termisk kapasitet for å støtte høyytelses CPU-er og GPU-er, samt støtte for de nyeste teknologiene i bransjen, inkludert PCIe 5.0, DDR5, CXL 1.1 og høy båndbredde-minne.

Energieffektivitet: Systemene er designet for optimal luftstrøm for å operere i datacenter-miljøer med høy temperatur opp til 40°C, og har valgfrie rack-skala væskekjølingsløsninger og energieffektive strømforsyninger.

Forbedret sikkerhet og administrerbarhet: Systemene overholder bransjestandarder for maskinvare og silisium Root of Trust, har kryptografisk bekreftelse av komponenter gjennom hele forsyningskjeden, og gir omfattende fjernadministrasjonsfunksjoner.

Supermicro X13 er designet for å møte kravene til ulike arbeidsbelastninger.

 • Sky - X13 gir optimaliserte produkter for ulike skyarbeidsbelastninger, inkludert lagring og nettverk, for å sikre kostnadseffektive og produktive datasentre.

 • 5G/Telco - X13 gir betydelig mer databehandlingskraft per watt med reduserte kjølekrav, noe som gjør den egnet for raske CPU-er.

 • Kunstig intelligens (AI) - X13-serverne har evnen til å huse opptil 10 GPU-er i en høyde på 4U-rack, og er spesielt godt egnet for AI-applikasjoner som krever raskere opplæring og inferens.

 • High-Performance Computing (HPC) - X13 tilbyr raske kjerneprosessorer, store mengder minne og rask nettverkstilkobling, noe som gjør det egnet for bedrifter som bruker HPC-systemer til produktutvikling og forskning.

 • Big-Data Analysis - X13 har evnen til å få tilgang til, analysere og presentere store mengder strukturert og ustrukturert data, noe som gjør det egnet for store dataanalyser.

 • Streaming og innholdsdistribusjon - Med raske CPU-er og kommunikasjonskanaler fra lagringsenheter, er X13 ideell for å levere video til sluttbrukere i sanntid.

 • Virtualisering - X13, med 4. generasjons Intel Xeon Scalable-prosessorer, gir virtualiseringsmaskiner med høyere ytelse med flere kjerner og raskere CPUer.

 • Enterprise - X13 gir økt ytelse og reduserte kostnader for typiske bedriftsbelastninger, og eksisterende arbeidsbelastninger vil utføres raskere med mindre strøm.

4th Gen Intel Xeon Scalable Processor

4. generasjons Intel Xeon Scalable-prosessorene bygger på fremskrittene til 3. generasjons Intel Xeon Scalable-prosessorer og legger til nye funksjoner, inkludert:​

 • 50% Flere kjerner: Maksimalt 60 kjerner sammenlignet med 40 kjerner i 3. generasjons Intel Xeon Scalable-prosessorer.

 • Raskere kommunikasjon: PCIe 5.0 er 2X raskere og bruker flere baner enn maksimum PCIe tilgjengelig i tidligere generasjoner av Intel-CPUer.

 • Minneytelse:  De nye Intel-prosessorene kan utnytte DDR5-4800MHz-minne, som er 50% raskere enn tidligere generasjoner.

 • Raskere kommunikasjon mellom CPU-er: Flere og raskere Ultra Path Interconnects er tilgjengelige med 4. generasjon Intel Xeon Scalable-prosessorer sammenlignet med 3. generasjon Intel Xeon-kompatible prosessorer.

 • Akseleratorer innebygd i CPU-en som øker hastigheten på spesifikke arbeidsbelastninger: 

  • Intel® Advanced Matrix Extensions (Intel® AMX) – Opptil 8X økning i ytelse for matrisemultiplikasjon i microbenchmarks. 

  • Intel® Data Streaming Accelerator (Intel® DSA) - opptil 2,5 ganger forbedring i ytelsen for dataoverføring

  • Intel® QuickAssist Technology (Intel® QAT) - opptil 98% kapasitet for kjerne arbeidsbelastninger for kryptering og relaterte arbeidsbelastninger.

  • Intel® vRAN Boost - Reduserer strømforbruket til vRAN med opptil 20%

  • Intel® Dynamic Load Balancer (Intel® DLB) - Forbedrer systemytelsen knyttet til håndtering av nettverksdata på flerkjernede Intel® Xeon® Scalable-prosessorer.

  • Intel In-Memory Analytics Accelerator (Intel® IAA) - Raskere spørringer og ressursutnyttelse for mer effektiv beslutningstaking i virksomheten.

Vennligst kontakt oss for et tilbud i dag ...

For å sikre høyeste kvalitet og unngå potensielle problemer har Safe Consulting, en ISO-9001-sertifisert leverandør, bestemt seg for å avslutte sin online serverkonfigurator. I stedet verifiserer vi alle konfigurasjoner med Supermicros produktspesialister før vi gir et endelig tilbud. Dette ekstra trinnet garanterer et 100% sertifisert system for våre kunder. Vennligst bruk kontaktskjema, send oss en e-post, eller ring oss på +4769949200 for de beste Supermicro-prisene. Safe Consulting har vært en offisiell norsk Supermicro System Integrator siden 2001.

Du kan kommunisere på norsk, svensk, dansk eller engelsk.


Les mer om hvorfor du bør kjøpe servere fra Safe Consulting